Holland Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Holland

Bestill en ferge til Holland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Holland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Holland ferger opererer fra 3 ferge porter - Amsterdam IJmuiden, Hook of Holland og Rotterdam Europoort. Du kan bestille en ferge til Holland fra England bruker 3 fergeruter - Harwich til Hook of Holland, Hull til Rotterdam Europoort og Newcastle til Amsterdam IJmuiden.

Holland Fergeselskaper

Ferger til Holland drives av 3 Fergeselskaper - DFDS, P&O Ferries og Stena Line. Fordi det er 3 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som DFDS, P&O Ferries og Stena Line tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Holland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Harwich - Hook of Holland
(Stena Line)
NOK1,474
  • Bestilt: Thursday, July 30, 2020
  • Reis: Thursday, August 13, 2020 (En vei)
  • Bil + 1
Hull - Rotterdam Europoort
(P&O Ferries)
NOK7,425
  • Bestilt: Sunday, July 26, 2020
  • Reis: Monday, August 17, 2020 (En vei)
  • Bil + 2