Glossa Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Glossa Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Glossa med AFerry. Du kan bruke Glossa til å ta ferger rundt Sporadene øyene og også til Hellas. Innenriks tjenester i Sporadene øyene er tilgjengelige fra Glossa til Skiathos mens ferger vekk fra Sporadene øyene seile til Volos.

Glossa Fergeselskaper

Ferger til og fra Glossa drives av ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Glossa, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Glossa, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Glossa ferger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Glossa blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Glossa med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Glossa.

Glossa er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Glossa Ferjer
  • Glossa Ferjer
  • Glossa Ferjer

Glossa Kart

Se kart

Havneadresse

ANES Ferries

Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port, Loutraki Town, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Loutraki Port, Loutraki Town, Skopelos, Sporades, Greece