Finland Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Finland

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Finland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Finland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Finland ferger opererer fra 4 ferge porter - Helsinki, Naantali, Turku og Vaasa. Du kan bestille en ferge til Finland fra 4 regioner / land - Åland, Estland, Sverige og Tyskland. Det er 10 fergeruter til Finland, gjelder også Kapellskar til Naantali, Langnas til Naantali, Langnas til Turku, Mariehamn til Helsinki og Mariehamn til Turku.

Finland Fergeselskaper

Ferger til Finland drives av 5 Fergeselskaper - Eckerö Line, Finnlines, Tallink Silja, Viking Line og Wasaline. Fordi det er 5 fergeforetak og 10 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Eckerö Line, Finnlines og Tallink Silja tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Finland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Tallinn - Helsinki
(Eckerö Line)
NOK593
  • Bestilt: Monday, September 21, 2020
  • Reis: Monday, September 28, 2020 (En vei)
  • Bil + 3
Tallinn - Helsinki
(Tallink Silja)
NOK586
  • Bestilt: Wednesday, September 16, 2020
  • Reis: Saturday, October 3, 2020 (En vei)
  • Bil + 1