Elba Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Elba

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Elba, eller til og med rundt Elba, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Elba ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Elba ferger opererer fra 3 ferge porter - Cavo, Portoferraio og Rio Marina. Du kan bestille en ferge til Elba fra 2 regioner / land - Italia og Korsika. Det er 4 fergeruter til Elba - Bastia til Portoferraio, Piombino til Cavo, Piombino til Portoferraio og Piombino til Rio Marina. Det er også en innenriks rute innenfor Elba kobler Cavo og Portoferraio.

Elba Fergeselskaper

Ferger til, og i Elba drives av 3 Fergeselskaper - Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar. Fordi det er 3 fergeforetak og 5 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Elba blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.