De saroniske øyene Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til De saroniske øyene

Spesialtilbud

Bestill en ferge til De saroniske øyene, eller til og med rundt De saroniske øyene, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på De saroniske øyene ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. De saroniske øyene ferger opererer fra 5 ferge porter - Agistri, Egina, Hydra, Poros og Spetses. Du kan bestille en ferge til De saroniske øyene fra Hellas bruker 8 fergeruter - Ermioni til Hydra, Methana til Poros, Piraeus til Agistri, Piraeus til Egina, Piraeus til Hydra, Piraeus til Poros, Piraeus til Spetses og Porto Heli til Hydra. Det er også 6 fergeruter innenfor De saroniske øyene, gjelder også Egina til Agistri, Hydra til Poros, Hydra til Spetses, Poros til Hydra og Poros til Spetses.

De saroniske øyene Fergeselskaper

Ferger til, og i De saroniske øyene drives av 3 Fergeselskaper - ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries. Fordi det er 3 fergeforetak og 14 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som ANES Ferries, Hellenic Seaways og Saronic Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i De saroniske øyene blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.