De joniske øyer Ferge

Kart

Hent pristilbud

Spesialtilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til De joniske øyer

Bestill en ferge til De joniske øyer med AFerry. AFerry har alltid billige priser på De joniske øyer ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. De joniske øyer ferger opererer fra 4 ferge porter - Kefalonia/Poros, Korfu, Sami og Zante. Du kan bestille en ferge til De joniske øyer fra 2 regioner / land - Hellas og Italia. Det er 8 fergeruter til De joniske øyer, gjelder også Ancona til Korfu, Bari til Korfu, Brindisi til Korfu, Brindisi til Sami og Brindisi til Zante.

De joniske øyer Fergeselskaper

Ferger til De joniske øyer drives av 8 Fergeselskaper - ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Kefalonian Lines, Levante Ferries, Minoan Lines, Red Star Ferries og Ventouris Ferries. Fordi det er 8 fergeforetak og 8 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som ANEK Superfast, European Seaways og Grimaldi Lines tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til De joniske øyer blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.