De eoliske øyer Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til De eoliske øyer

Spesialtilbud

Bestill en ferge til De eoliske øyer, eller til og med rundt De eoliske øyer, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på De eoliske øyer ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. De eoliske øyer ferger opererer fra 7 ferge porter - Ginostra, Lipari, Panarea, Rinella, Salina, Stromboli og Vulcano. Du kan bestille en ferge til De eoliske øyer fra 2 regioner / land - Italia og Sicilia. Det er 13 fergeruter til De eoliske øyer, gjelder også Messina til Vulcano, Milazzo til Ginostra, Milazzo til Lipari, Milazzo til Panarea og Milazzo til Rinella. Det er også 12 fergeruter innenfor De eoliske øyer, gjelder også Ginostra til Vulcano, Lipari til Ginostra, Lipari til Panarea, Lipari til Stromboli og Lipari til Vulcano.

De eoliske øyer Fergeselskaper

Ferger til, og i De eoliske øyer drives av 3 Fergeselskaper - Liberty Lines, Siremar og SNAV. Fordi det er 3 fergeforetak og 25 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Liberty Lines, Siremar og SNAV tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i De eoliske øyer blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.