Copenhagen Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

København Ruter

Bestill en ferge til København med AFerry. Ferger til København, i Danmark, er tilgjengelige fra Sverige. Du kan ta en ferge til København fra Malmö og Oslo.

København Fergeselskaper

Ferger til og fra København drives av DFDS og Oresundbron. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av København, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til København, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

København ferger med DFDS og Oresundbron er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til København blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til København med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til København.

København er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Copenhagen Ferjer
  • Copenhagen Ferjer
  • Copenhagen Ferjer

København Kart

Se kart

Havneadresse

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark