Ciutadella Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en ferge til Ciutadella med AFerry. Du kan bruke Ciutadella til å ta ferger rundt Balearene og også til Spania. Innenriks tjenester i Balearene er tilgjengelige fra Ciutadella til Alcudia mens ferger vekk fra Balearene seile til Barcelona.

Ciutadella Fergeselskaper

Ferger til og fra Ciutadella drives av Balearia og Trasmediterranea. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Ciutadella, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Ciutadella, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Ciutadella ferger med Balearia og Trasmediterranea er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Ciutadella blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Ciutadella med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Ciutadella.

Ciutadella er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Ciutadella Ferjer
  • Ciutadella Ferjer
  • Ciutadella Ferjer

Ciutadella Kart

Se kart

Havneadresse

Balearia

Muelle Comercial Ciutadella, 07760, Menorca