Chania Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Chania Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Chania med AFerry. Ferger til Chania, i Kreta, er tilgjengelige fra Hellas. Du kan ta en ferge til Chania fra Piraeus.

Chania Fergeselskaper

Ferger til og fra Chania drives av ANEK Superfast og Minoan Lines. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Chania, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Chania, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Chania ferger med ANEK Superfast og Minoan Lines er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Chania blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Chania med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Chania.

Chania er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Chania Ferjer
  • Chania Ferjer
  • Chania Ferjer

Chania Kart

Se kart

Havneadresse

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete