Buenos Aires Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Buenos Aires med AFerry. Ferger til Buenos Aires, i Argentina, er tilgjengelige fra Uruguay,. Du kan ta en ferge til Buenos Aires fra Colonia, Montevideo og Punta del Este.

Buenos Aires Fergeselskaper

Ferger til og fra Buenos Aires drives av Colonia Express. Når du søker etter en ferge til Buenos Aires, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Buenos Aires ferger med Colonia Express er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Buenos Aires blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Buenos Aires med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Buenos Aires.

Buenos Aires er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Buenos Aires Ferjer
  • Buenos Aires Ferjer
  • Buenos Aires Ferjer

Buenos Aires Kart

Se kart

Havneadresse

Colonia Express

Puerto de Buenos Aires, Av. Don Pedro de Mendoza 330, Darsena Sur - Ribera Oeste (South Basin - West Bank), Av. Don Pedro de Mendoza 330, Argentina