Balearene Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Balearene

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Balearene, eller til og med rundt Balearene, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Balearene ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Balearene ferger opererer fra 7 ferge porter - Alcudia, Ciutadella, Formentera, Ibiza, Mahon, Palma og San Antonio. Du kan bestille en ferge til Balearene fra 2 regioner / land - Frankrike og Spania. Det er 15 fergeruter til Balearene, gjelder også Barcelona til Alcudia, Barcelona til Ciutadella, Barcelona til Ibiza, Barcelona til Mahon og Barcelona til Palma. Det er også 10 fergeruter innenfor Balearene, gjelder også Alcudia til Ciutadella, Ciutadella til Alcudia, Formentera til Ibiza, Ibiza til Formentera og Ibiza til Palma.

Balearene Fergeselskaper

Ferger til, og i Balearene drives av 6 Fergeselskaper - Aquabus Ferry Boats, Balearia, Corsica-Sardinia Ferries, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi og Trasmediterranea. Fordi det er 6 fergeforetak og 25 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Aquabus Ferry Boats, Balearia og Corsica-Sardinia Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Balearene blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Denia - Ibiza
(Balearia)
NOK2,701
  • Bestilt: Wednesday, October 7, 2020
  • Reis: Monday, November 9, 2020 - Thursday, November 12, 2020
  • Bil + 3
Toulon - Alcudia
(Corsica-Sardinia Ferries)
NOK1,442
  • Bestilt: Saturday, October 10, 2020
  • Reis: Monday, October 26, 2020 (En vei)
  • Bil + 1
Barcelona - Palma
(Trasmediterranea)
NOK848
  • Bestilt: Wednesday, October 21, 2020
  • Reis: Thursday, November 5, 2020 - Monday, November 9, 2020
  • sykkel + 1