ANES Ferries

ANES Ferries
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en ANES Ferries ferge med AFerry. ANES Ferries tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i De saroniske øyene, Hellas og Sporadene øyene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på ANES Ferries, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne ANES Ferries ruter til og fra Alonissos, Egina, Glossa, Mantoudi, Piraeus, Skiathos, Skopelos og Volos. Vil vi også sammenligne ANES Ferries med Hellenic Seaways og Saronic Ferries for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste ANES Ferries priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 30 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 60 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
22
Korteste kryssing:
Glossa - Skiathos
30 min
Mest populære rute:

Spesialtilbud

ANES Ferries Ruter

  • Sammenlign og bestill ANES Ferries billetter til Skopelos, Alonissos, Egina og mer med AFerry!
  • Sammenlign og bestill ANES Ferries billetter til Skopelos, Alonissos, Egina og mer med AFerry!