Amsterdam IJmuiden Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Amsterdam IJmuiden Ruter

Bestill en ferge til Amsterdam IJmuiden med AFerry. Ferger til Amsterdam IJmuiden, i Holland, er tilgjengelige fra England. Du kan ta en ferge til Amsterdam IJmuiden fra Newcastle.

Amsterdam IJmuiden Fergeselskaper

Ferger til og fra Amsterdam IJmuiden drives av DFDS. Når du søker etter en ferge til Amsterdam IJmuiden, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Amsterdam IJmuiden ferger med DFDS er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Amsterdam IJmuiden blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Amsterdam IJmuiden med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Amsterdam IJmuiden.

Amsterdam IJmuiden er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
NOK6,156
  • Bestilt: Sunday, August 23, 2020
  • Reis: Thursday, June 10, 2021 - Monday, June 28, 2021
  • Bil + 2

Spesialtilbud

  • Amsterdam IJmuiden Ferjer
  • Amsterdam IJmuiden Ferjer
  • Amsterdam IJmuiden Ferjer

Amsterdam IJmuiden Kart

Se kart

Havneadresse

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands