Alonissos Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Alonissos Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Alonissos med AFerry. Du kan bruke Alonissos til å ta ferger rundt Sporadene øyene og også til Hellas. Innenriks tjenester i Sporadene øyene er tilgjengelige fra Alonissos til Skiathos og Skopelos mens ferger vekk fra Sporadene øyene seile til Agios Konstantinos og Volos.

Alonissos Fergeselskaper

Ferger til og fra Alonissos drives av ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Alonissos, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Alonissos, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Alonissos ferger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Alonissos blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Alonissos med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Alonissos.

Alonissos er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Alonissos Ferjer
  • Alonissos Ferjer
  • Alonissos Ferjer

Alonissos Kart

Se kart

Havneadresse

ANES Ferries

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece