Åland Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Åland

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Åland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Åland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Åland ferger opererer fra 2 ferge porter - Langnas og Mariehamn. Du kan bestille en ferge til Åland fra 3 regioner / land - Estland, Finland og Sverige. Det er 8 fergeruter til Åland, gjelder også Helsinki til Mariehamn, Kapellskar til Mariehamn, Naantali til Langnas, Stockholm til Langnas og Stockholm til Mariehamn.

Åland Fergeselskaper

Ferger til Åland drives av 3 Fergeselskaper - Finnlines, Tallink Silja og Viking Line. Fordi det er 3 fergeforetak og 8 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Finnlines, Tallink Silja og Viking Line tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Åland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.