Ajaccio Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Ajaccio Ruter

Bestill en ferge til Ajaccio med AFerry. Ferger til Ajaccio, i Korsika, er tilgjengelige fra Frankrike og Sardinia. Du kan ta en ferge til Ajaccio fra 4 ferge porter:

  • Marseille
  • Nice
  • Porto Torres
  • Toulon

Ajaccio Fergeselskaper

Ferger til og fra Ajaccio drives av Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Ajaccio, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Ajaccio, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Ajaccio ferger med Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Ajaccio blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Ajaccio med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Ajaccio.

Ajaccio er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Ajaccio Ferjer
  • Ajaccio Ferjer
  • Ajaccio Ferjer

Ajaccio Kart

Se kart

Havneadresse

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica