Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Aegeon Pelagos ferge med AFerry. Aegeon Pelagos tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Dodekanesene, Hellas, Kreta og Kykladene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Aegeon Pelagos, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Aegeon Pelagos ruter til og fra Anafi, Chalki, Heraklion, Karpathos, Milos, Piraeus, Rhodes og Santorini Thira. Vil vi også sammenligne Aegeon Pelagos med 9 alternative fergeselskaper for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer - gjelder også Aegean Speed Lines, ANEK Superfast, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways og Golden Star Ferries.

Se nedenfor for siste Aegeon Pelagos priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 30 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 60 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
56
Korteste kryssing:
Anafi - Santorini Thira
1 t 30 min
Mest populære rute:

Spesialtilbud

Aegeon Pelagos Ruter

  • Sammenlign og bestill Aegeon Pelagos billetter til Karpathos, Santorini Thira, Rhodes og mer med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Aegeon Pelagos billetter til Karpathos, Santorini Thira, Rhodes og mer med AFerry!