Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Aegean Speed Lines ferge med AFerry. Aegean Speed Lines tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Hellas og Kykladene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Aegean Speed Lines , og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Aegean Speed Lines ruter til og fra Kimolos, Milos, Piraeus, Serifos og Sifnos. Vil vi også sammenligne Aegean Speed Lines med 9 alternative fergeselskaper for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer - gjelder også Aegeon Pelagos, Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries og Golden Star Ferries.

Se nedenfor for siste Aegean Speed Lines priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Passasjerer skal gå ombord i båten én (1) time før avreise. Billettprisen vil ikke bli refundert hvis passasjerer ikke rekker avreisen.

Ruter:
12
Korteste kryssing:
Serifos - Sifnos
30 min
Mest populære rute:

Spesialtilbud

Aegean Speed Lines Ruter

  • Sammenlign og bestill Aegean Speed Lines  billetter til Serifos, Sifnos, Kimolos og mer med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Aegean Speed Lines  billetter til Serifos, Sifnos, Kimolos og mer med AFerry!