2GO Travel

2GO Travel
Kart

Hent pristilbud

Spesialtilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en 2GO Travel ferge med AFerry. 2GO Travel tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Filippinene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på 2GO Travel, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne 2GO Travel ruter til og fra Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City og Manila.

Se nedenfor for siste 2GO Travel priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekk: 1. Vær i terminalen 4 timer før avgang Passasjerer fra Cotabato og Butuan må ringe selskapets billettkontor en dag i forveien for å sjekke hvilket tidspunkt man bør ankomme for innsjekking. 2. Passasjeren må fremvise en gyldig identifikasjon på terminalen, sammen med eBillett-kvitteringen. 3. Et «No Show»-gebyr vil bli belastet for refusjoner og/eller billetter som fortsatt er ubrukte etter fartøyets avgang. 4. Gatene for boarding stenger 30 minutter før fartøyets avgang. Passasjerer som ankommer etter cut-off-tiden, kan nektes ombordstigning.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

2GO Travel Ruter

    • Sammenlign og bestill 2GO Travel billetter til Cagayan De Oro, Bacolod City, Cebu City og mer med AFerry!
    • Sammenlign og bestill 2GO Travel billetter til Cagayan De Oro, Bacolod City, Cebu City og mer med AFerry!

    video

    2GO Travel YouTube video